Στολίζουμε Χριστούγεννα...

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, θα γιορτάσει τον ερχομό των Χριστουγέννων με τις παρακάτω εκδηλώσεις την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019:

Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας ώρα 10.30 Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα γίνει από τους μαθητές της Ε΄ καιΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Πέλλας, με στολίδια που φιλοτέχνησαν τα ίδια ταπαιδιά.Την εκδήλωση θα συνοδεύει με μουσική και κάλαντα η χορωδία του ΔημοτικούΣχολείου της Πέλλας και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Οικία Τσάμη Έδεσσαςώρα 17.00Εργαστήρι κατασκευής στολιδιών-αντιγράφων αρχαίων αντικειμένων απόανασκαφές της περιοχής της Έδεσσας. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τηνΥπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. ΕλισάβετΦράγκου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βαρόσι Έδεσσας».Παλιά Μητρόπολη Έδεσσαςώρα 18.30Παιδιά Δημοτικών Σχολείων της Έδεσσας θα στολίσουν το δέντρο με στολίδια πουθα φιλοτεχνήσουν τα ίδια. Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην αυλή του ναούτης Παλιάς Μητρόπολης Έδεσσας (Κοίμηση Θεοτόκου).Η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας, με τον αρχιμουσικό κ. Λάκη Σαμαρά, θα συνοδεύει τηνεκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.Η χρήση της οικίας Τσάμη και η συμμετοχή της Φιλαρμονικής γίνεται με την ευγενικήπαραχώρηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ).Τα δένδρα είναι ευγενική χορηγία του Δασαρχείου Αριδαίας.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

ΔΤ ΧΡΙΣΤ 2019.docx

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε μας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Μοιραστείτε το www.pella-museum.gr

Γρήγορη μετάβαση

Φορείς

Χρηματοδότηση